Nieuwe dienstregeling vanaf 25 augustus in Haaglanden

Vanaf 25 augustus rijden de meeste bussen in de regio Haaglanden weer de dienstregeling van vóór de zomervakantie. Sommige buslijnen gaan dan weer vaker rijden. Plan je reis online voor het juiste reisadvies.

Vanaf zondag 25 augustus rijden de meeste bussen in de regio Haaglanden weer de dienstregeling van vóór de zomervakantie. Sommige buslijnen gaan dan weer vaker rijden. Plan je reis van te voren online voor het juiste reisadvies.

LET OP! Vanaf 25 augustus zijn er enkele wijzigingen op de dienstregeling: 

  • Stadsdienst Delft lijnen 60 t/m 64 rijden minder vaak

De stadsdienstlijnen in Delft gaan 3x per uur rijden (in plaats van 4x) op werkdagen tussen 7:00 en 19:00u.  Dat zorgt ervoor dat er minder ritten uitvallen.

  • Stadsdienst Zoetermeer lijn 70 heeft aangepaste vertrektijden

Op stadslijn 70 in Zoetermeer zijn op een aantal ritten de vertrektijden aangepast.

 

Waarom deze wijzigingen in de dienstregeling?

Zoals veel organisaties heeft ook EBS helaas te maken met personeelstekort. Daardoor vallen er geregeld busritten uit, omdat er dan te weinig chauffeurs zijn om alle bussen te laten rijden. Met deze aanpassingen kunnen we ook na de zomer het tekort aan chauffeurs beter opvangen. Dat zorgt voor een meer betrouwbare dienstregeling.

Er kunnen altijd op het laatste moment ritten uitvallen, of andere aanpassingen zijn. Plan dus kort voor vertrek je reis van deur tot deur in de reisplanner.