Nieuw: EBS voordeel te koop in de webshop

Hoe meer je reist hoe meer korting je krijgt

Vanaf nu te koop in de webshop: EBS Voordeel, een kortingsabonnement speciaal voor op je betaalpas/creditcard of telefoon. Met EBS Voordeel reis je de hele dag met korting in de bus. Den de korting neemt toe naarmate je vaker reist. EBS Voordeel MRDH is geldig in alle bussen van EBS in de regio’s Haaglanden en Voorne-Putten en Rozenburg, inclusief de Hoppers en buurtbussen.

Koop EBS Voordeel MRDH nu in de webshop 


Hoe werkt EBS Voordeel? 

Je koopt het EBS Voordeel product in de EBS-webshop. Daarbij voeg je het product in de webshop toe aan een betaalpas. Dat kan een echte betaalpas zijn maar ook de betaalapp van je bank op je mobiele telefoon. De korting geldt vanaf de datum die jij kiest. Je hoeft niet meer langs een automaat om de korting te activeren. EBS Voordeel is een doorlopend product, je hoeft dus niet steeds opnieuw je korting te verlengen.
Je checkt gewoon in en uit met je betaalpas, maar je krijgt korting op het totale reisbedrag. Dat reisbedrag wordt, meestal aan het einde van de dag, van je bankrekening wordt afgeschreven. De korting neemt toe naarmate je vaker reist bij EBS in de regio’s Haaglanden en Voorne-Putten en Rozenburg. Je krijgt altijd minimaal 10% korting. De korting loopt in stappen op naar 20%, 40%, 60% en 99% korting.
Het kortingspercentage wordt bepaald op basis van de basisritprijs. Dat is de ritprijs die je zonder kortingsproduct, maar met eventuele leeftijdskorting (vanaf medio 2024), zou betalen voor reizen met een betaalpas. Het EBS Voordeel abonnement kost 13,50,- per maand en is doorlopend. 


Dit is iets voor jou als:

  • Je reist soms vaak, soms iets minder vaak met de bus 
  • Bij van EBS in de regio’s Haaglanden en Voorne-Putten en Rozenburg
  • Je wilt flexibel zijn en niet teveel betalen
  • Je wilt reizen met je bankpas, mobiel of creditcard. 
  • Je hebt geen ander OV-abonnement voor reizen bij EBS